Online

ADN Marketing ontzorgt jou volledig op al je marketingactiviteiten. Dat betekent dat je ook voor online marketingactiviteiten bij ons terecht kunt. Heb jij een goed vindbare website? En is de navigatiestructuur op jouw website in orde? Sluit de lay-out aan op wat consumenten in 2019 verwachten van een goede website? Bij de online producten van ADN Marketing hoef je daar niet meer over na te denken. Wij hebben daar perfecte oplossingen voor klaar staan.

Op deze pagina zie je al onze online abonnementen. Zo ben je voor een vaste lage prijs totaal ontzorgd. Al onze websites zijn inclusief e-mail adressen (zoveel jij wilt), hosting, SSL certificaat en technisch onderhoud. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de website zelf te beheren.

Wanneer je een website bestelt, gaan wij samen met jou de hele website inrichten. Dat doen we met onderstaand stappenplan:

  1. Je stuurt jouw logo en huisstijl naar ons toe en vertelt ons wat precies de bedoeling is en welke pagina’s je op de website wilt.
  2. Wij doen een voorstel hoe jouw website eruit komt te zien, passend bij het template wat je hebt gekozen. Binnen het template wat je kiest zijn alle kleuren en foto’s te wijzigen.
  3. Vervolgens stuur je ons de teksten en foto’s die je op de website wilt. Als je zelf geen foto’s hebt, dan zorgen wij dat er bijpassende algemene foto’s op de website komen.
  4. Jouw website zetten we online
  5. Je krijgt de mogelijkheid om de website zelf te beheren (teksten en foto’s wijzigen, producten toevoegen, aanbiedingen plaatsen) en krijgt van ons uitleg hoe dat werkt
  6. Jij bent online zichtbaar!

 

Website

- Website
- Hosting
- SSL certificaat
- Technisch onderhoud
- Zelf te beheren
Meer informatie
  €40,00 p/mnd
× Waarmee kan ik je helpen?